BIMx

Lokcheck

A legfrisebb adatok
a legjobb BIM modellekben

Az Archicad BIMx modellmegjelenítő platformjával integrálva gyors kapcsolatot biztosítunk a projektmenedzsment felületünk és a BIM modell között. Az ütemtervek létrehozása során a megosztott feladatok összekapcsolhatók az elementek GUID-jával, a feladatokhoz egy hiperlink kerül amivel a feladatot megtekintő gyorsan navigálhat át az érintett épületrészhez a BIM modellben.

A BIMx integráció Lokcheck előfizetők részére ingyenes és az appból letölthető, illetve feltelepíthető a BIMx rendszerébe. BIMx Pro előfizetés szükséges a kiegészítő futtatásához.

BIMx

Tegye gördülékennyé a kommunikációt a tervezőiroda és a kivitelezők között a díjnyertes BIMx segítségével: a legnépszerűbb prezentációs és együttműködési alkalmazás a terven dolgozó összes szereplőnek. A Hyper-model eszköz játékszerű navigációjának köszönhetően még az építés előtt bárki bejárhatja a modellt, és megértheti a projekt részleteit. Valós idejű betekintések a modellbe, környezetfüggő mérés és tervkorrekciók a modellben – funkcióinak köszönhetően a BIMx a legjobb helyszíni BIM segítőtárs.

Az egyszerű, játékszerű navigáció révén a BIMx a legjobb helyszíni tervezési és prezentációs eszköz a piacon. Mutassa be tervét a kivitelezés helyszínén, hogy azonnali visszajelzést kapjon ügyfeleitől!

A digitális modell azt jelenti, hogy nincs több papír az építkezésen vagy az egyeztetéseken. Az összes releváns modelladat kéznél van az egyszerű hozzáférés és megosztás érdekében.

Miért fontosak a napi jelentések az építőiparban?

Miért fontosak a napi jelentések az építőiparban?

Sok építészeti vállalat hajlamos eltekinteni a napi jelentések fontosságától. A különböző vállalkozók és allvállalkozók számos eszközt használnak feladataik elvégzéséhez, ami miatt egy gondosan felépített építkezési terv is könnyedén meghiúsulhat. Ennek elkerülése...

A felhő alapú adattárolás előnyei

A felhő alapú adattárolás előnyei

A helyi adattárolás napjai leáldoztak. Persze, a biztonsági másolatok tárolására nagyon is megfelelő lehet egy helyi szerver, ám a mindennapi használatra nem a legjobb döntés. A felhőalapú tárolási rendszerek fénykorukat élik, mind magán személyek körében, mind az...

Lokcheck és a BIMx

Gyorsítsa fel a projekt szervezését és követését a Lokcheck BIMx integrációjával. A BIM modell kibővítésén keresztül értékes kivitelezési információk rögzíthetők és a BIM modell további teret nyer a kivitelezés résztvevői között. Ütemtervezés, tervrajzkezelés, leltárak és napi jelentések egy helyen. A projektmenedzsment és a BIM együttműködése skálázható és időtálló megoldást biztosít a digitálisan fejlődő építőipari cégek számára.

A BIM alapú projektmenedzsent lehetővé teszi a teljes csapat együttműködését, egy platformon. A mobil alapú felületek lehetővé teszik a tervek és utasítások helyszíni elérését a pontos munkavégzés érdekében.

A modell alapú projektvezetéssel mindig a legfrisebb és legfontosabb adatokkal dolgozhat és a BIM révén több adattal ruházhatja fel munkautasításait és szervezését, mint valaha.

Készen a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk