Lokcheck

Történetünk:

Míg az elmúlt 60 évben a legtöbb iparágban megkétszereződött, az építészeti iparág változatlan maradt a technológiai fejledtségben. A papírmunka, a nehéz kommunikáció és az átláthatatlanságok miatt a projektek elhúzódnak, mindez mégjobban akadályozza a tényleges építkezést.

Az okostelefonok széles körű elterjedése miatt, lehetőség nyílt, hogy létrehozzuk projekt menedzsment szoftverünket, a Lokchecket. Célunk egyszerű, és világos: az építészeti digitalizációt olyan intuitívvá és hatékonnyá tenni, hogy az építkezésen dolgozók használni akarják.

A Lokcheck egy egyedi építőipari projekt menedzsment szoftver, amely lehetővé teszi az együttműködést a különböző generálkivitelezőknek, tulajdonosoknak, illetve különböző alvállalkozóknak.

Más iparágban már bevállt módszereket ültetünk át az építészeti projektekre optimalizálva, ennek segítségével csökkent a csapatok adminisztrációra fordított munkaideje, illetve a csapatok közti kommunikáció is gyerekjátékká válhat alkalmazásunk segítségével. Lokcheck: Építs jobban, gyorsabban, velünk.

Lépj velünk kapcsolatba

  Hívj bennüket

+36 70 453 0059

Küldj E-mailt

lokcheckkft@gmail.com

Készen a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk