Dokumentumkezelés egy helyen, mindenhol

Dokumentumkezelés funkciónk segítségével megoszthatsz tervrajzokat és dokumentumokat PDF formátumban és közösen végezhetitek el a szerkesztéseket csapattársaiddal. Helyezz el megjegyzéseket és alkalmazz verziókövetést.
dokumentumkezelés funkció dokumentumok rendszerezése
dokumentumkezelés funkció tervrajz megjegyzések

PDF dokumentumkezelés magas minőségben

A Checkben tárolhatod és megoszthatod dokumentumaidat, amik legtöbb esetben a felhasználóinknál nagy méretű tervrajzok.

A tervrajzok megosztásakor az éles megjelenítéshez és szerkesztéshez egy megbízható platformra van szükséged mobilon és desktopon egyaránt.

Megosztás a csapatodnak

Az építőiparban és a kivitelezésben használt dokumentumok, de legfőképpen a tervrajzok mindig változnak és ehhez gyakran a figyelemfelhívás és a megjegyzések cseréje kritikus szinten hozzátartozik a szervezett működés érdekében.

A Checkben bármennyi dokumentumot tárolhatsz változatos formátumokban, amit mappa rendszerek létrehozásával megoszthatsz azokkal, akiknek szintén szüksége van rájuk.

dokumentumkezelés funkció tervrajzok rendszerezése
dokumentumkezelés funkció PDF szerkesztés

Figyelem a dokumentumkezelés változásaira

Ha a dokumentumaidban sok változás történik egy projekt során és ezeket a változásokat kommunikálni is kell, ne keress tovább.

A Checkbe feltöltött dokumentumok szerkeszthetők, hivatkozhatók és verziókövethetők.

Próbáld ki a PDF-ek és dokumentumok megosztását csapatoddal ingyenesen és felejtsd el a saját tárhelyed pazarlását és az oda-vissza küldözgetést.

Személyre szabható dokumentációk

Minden jelentés különbözik egymástól, és ez sokszor fennakadásokat jelenthet egy-egy projekt készülésekor illetve átadásakor. A projektek dokumentációjának átlagosan 30%-a elveszik. Az alábbi esettanulmányban bővebben olvashatsz a személyre szabható dokumentációk készítéséről, illetve annak előnyeiről.

Akikkel már együtt építünk

A Check több mint 100 projekten bizonyított változatos munkakörnyezetekben, értékes munkaórákat megtakarítva a projektvezetésben és a cégek vezetésében.

Felhasználóink esettanulmányain keresztül megismerheted az elindulás egyszerűségét és a változatos felhasználási területeket amin az építőipari cégek szeretik a Checkben bonyolítani folyamataikat.

 

dokumentum partnerek

Keress minket kérdéssel vagy ingyenes demoért

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, amirem hétköznapokon 9 és 5 között gyorsan válaszolunk! Kollégáink az eligazodásban és bármilyen technikai kérdésben szívesen segítenek.

Email: app@lokcheck.hu

Telefon: +36 70 453 0059

Írj nekünk üzenetet

8 + 5 =