Kapcsolat a helyszín és az iroda között

Ütemezd a céged projektjeit, adj hozzáférést csapattagjaidnak a feladataikhoz, dokumentumaikhoz, leltárakhoz és költségekhez.

A Lokcheckkel egyszerű a kivitelezés

A Lokcheck iOS, Android és web platformon elérhető app, amiben ütemterveket készíthetsz, leltárakat és költségeket kezelhetsz, illetve megoszthatod dokumentumaidat, ezzel segítve a csapatod precíz munkáját. Emellett csak nálunk, bármilyen dokumentációd (például: teljesítési igazolások, jegyzőkönyvek) digitalizálhatod a Lokcheck segítségével és elbúcsúzhatsz a papírhalmazoktól.

Projektvezetés

Gantt-chart és feladatlista alapú munkaszervezési rendszerünkben egyszerűen küldhetsz feladatokat és gyűjthetsz jelentéseket csatományokkal és egyedi adatszolgáltatási modulokkal amikből többleatadatot nyerhetsz a leltárak és kimutatások készítésénél.

Anyagkövetés

Kövesd mindig naprakészen az anyagleltáraid szintjeit. Adminisztráld az anyagfelhasználásodat az igényektől a beépítésig szállítólevelek és QR kódok segítségével, a jelentési folyamatokba építve, mobil és web felületen egyaránt.

Dokumentumkezelés

Kezeld tervrajzaid PDF formátumban, magas minőségben, stabil megjelenítéssel. Készíts megjegyzéseket, szerkesztéseket és alkalmazz verziókövetést. Oszd meg a tervrajzokat kollégáidnál és az ütemterv feladatihoz csatolva. A projektjeidhez korlátlan számú tervrajzot tölthetsz fel és oszthatsz meg.

Próbáld ki 30 napig ingyenesen, majd fizess havonta, felhasználónként.

Korlátlan számú projekt

Korlátlan számú tervrajz 

… és még sok más, heti frissítésekben! 

project management software material tracking on floating apple devices

Tervrajzok és projektvezetés egy helyen

Ossz meg tervrajzokat és dokumentumokat PDF formátumban

Gantt-chart feladatlisták értesítésekkel, csatolmányokkal

 

Anyagkövetés az igényektől a beépítésig

Kezeld projektjeid anyagleltárát bármilyen eszközön, gyorsan és egyszerűen. Kövesd a bejövő és beépített anyagaid mennyiségét költségekkel, dokumentumok mentésével.

Dolgozz mindig naprakész leltárakból

Gyorsítsd az adminisztrációt
Digitalizáld szállítóleveleidet
project management software cost tracking feature for ipad tablet

“A Lokcheck használatával 3-5 projektet párhuzamosan kivitelezve legalább egy adminisztrátor kollégánk munkaidejét ki tudjuk váltani az anyagszállítások és feladatok adminisztrálásánál. “

Bendegúz 95 Kft.

Az engedélyes dokumentumaink a Lokcheckben az egyedileg létrehozva digitalizálva lettek, ezzel a számlázási és készre jelentési folyamatunkat 3-4 óráról 15 percre tudtuk rövidíteni. A dokumentumokat a kollégák helyszínen kitöltik, majd az ügyféllel aláíratva ezeket a folyamat véget is ér.

Lanzo Kft.

A 21. században az építőipari cégeknek előre kell tekinteniük, nem pedig visszafelé. A cégünk működésében jelentős lépés volt a Lokcheck bevezetése, ami a fiatal és idősebb csapattagok körében egyaránt gyorsan sikerült.

Szögi Kft.

Esettanulmányok

A partnereinkkel bevezetéskor készített interjúinkból és felméréseinkből többet tudhatsz meg a Lokcheck használatáról, az elért eredményekről és a bevezetés folyamatáról.

Dokumentumok a cégedre testreszabva

Az összetett építőipari folyamatok átlátható, közös és bárhol elérhető felületet igényelnek. A változatos helyszíni információk miatt a hatékony csapatoknak testreszabható megoldásra van szüksége.

koltsegek-ipad

Költségkövetés

A vezetőség számára mindig fontos, hogy a pénzügyek rendben legyenek. Gyűjtsd információt a helyszínekről és a leltárakból a költségek terén is, hogy a projekt ne csússzon ki a korlátok közül.

Akikkel már együtt építünk

A Check több mint 100 projekten bizonyított változatos munkakörnyezetekben, értékes munkaórákat megtakarítva a projektvezetésben és a cégek vezetésében.

Felhasználóink esettanulmányain keresztül megismerheted az elindulás egyszerűségét és a változatos felhasználási területeket amin az építőipari cégek szeretik a Checkben bonyolítani folyamataikat.

 

szögi kft. logo

Keress minket kérdéssel vagy ingyenes demoért

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, amirem hétköznapokon 9 és 5 között gyorsan válaszolunk! Kollégáink az eligazodásban és bármilyen technikai kérdésben szívesen segítenek.

Email: app@lokcheck.hu

Telefon: +36 70 453 0059

Írj nekünk üzenetet

15 + 12 =