CHECK: Hatékonyabb munka a csapatoddal mint valaha

Az építésvezetők, szakemberek és adminisztrátor csapattagok szervezési, jelentési és dokumentálási folyamataiban gyorsabb, átláthatóbb és mindenhol mindig elérhető munkaeszközök kellenek.

Amit tartalmaz a rendszerünk:

Egy iOS, Android és web platformon közösen működő rendszert biztosítunk, amiben egyedül vagy munkatársakkal készíthettek ütemterveket, egyedi dokumentumokat, leltárakat és költségkimutatásokat. Ezzel az építés szervezését, belső és kötelező adminisztrációit és az átláthatóságot biztosítod. A modern építő cégek törekszenek a gyorsan működő, mindenhol elérhető jelentési folyamatok kialakítására, amik a projektek ellenőrzését teszik egyszerűvé.

Projektvezetés

Gantt-chart és feladatlista alapú munkaszervezési rendszerünkben egyszerűen küldhetsz feladatokat és gyűjthetsz jelentéseket csatományokkal és egyedi adatszolgáltatási modulokkal amikből többleatadatot nyerhetsz a leltárak és kimutatások készítésénél.

Anyagkövetés

Kövesd mindig naprakészen az anyagleltáraid szintjeit. Adminisztráld az anyagfelhasználásodat az igényektől a beépítésig szállítólevelek és QR kódok segítségével, a jelentési folyamatokba építve, mobil és web felületen egyaránt.

Dokumentumkezelés

Kezeld tervrajzaid PDF formátumban, magas minőségben, stabil megjelenítéssel. Készíts megjegyzéseket, szerkesztéseket és alkalmazz verziókövetést. Oszd meg a tervrajzokat kollégáidnál és az ütemterv feladatihoz csatolva. A projektjeidhez korlátlan számú tervrajzot tölthetsz fel és oszthatsz meg.

Próbáld ki 30 napig ingyenesen, majd fizess havonta, felhasználónként.

Korlátlan számú projekt

Korlátlan számú tervrajz 

… és még sok más, heti frissítésekben! 

project management software material tracking on floating apple devices

Tervrajzok és projektvezetés egy helyen

Ossz meg tervrajzokat és dokumentumokat PDF formátumban

Gantt-chart feladatlisták értesítésekkel, csatolmányokkal

 

Anyagkövetés az igényektől a beépítésig

Kezeld projektjeid anyagleltárát bármilyen eszközön, gyorsan és egyszerűen. Kövesd a bejövő és beépített anyagaid mennyiségét költségekkel, dokumentumok mentésével.

Dolgozz mindig naprakész leltárakból

Gyorsítsd az adminisztrációt
Digitalizáld szállítóleveleidet
project management software cost tracking feature for ipad tablet

“A Lokcheck használatával 3-5 projektet párhuzamosan kivitelezve legalább egy adminisztrátor kollégánk munkaidejét ki tudjuk váltani az anyagszállítások és feladatok adminisztrálásánál. “

Bendegúz 95 Kft.

Az engedélyes dokumentumaink a Lokcheckben az egyedileg létrehozva digitalizálva lettek, ezzel a számlázási és készre jelentési folyamatunkat 3-4 óráról 15 percre tudtuk rövidíteni. A dokumentumokat a kollégák helyszínen kitöltik, majd az ügyféllel aláíratva ezeket a folyamat véget is ér.

Lanzo Kft.

A 21. században az építőipari cégeknek előre kell tekinteniük, nem pedig visszafelé. A cégünk működésében jelentős lépés volt a Lokcheck bevezetése, ami a fiatal és idősebb csapattagok körében egyaránt gyorsan sikerült.

Szögi Kft.

Esettanulmányok

A partnereinkkel bevezetéskor készített interjúinkból és felméréseinkből többet tudhatsz meg a Lokcheck használatáról, az elért eredményekről és a bevezetés folyamatáról.

Dokumentumok a cégedre testreszabva

Az összetett építőipari folyamatok átlátható, közös és bárhol elérhető felületet igényelnek. A változatos helyszíni információk miatt a hatékony csapatoknak testreszabható megoldásra van szüksége.

koltsegek-ipad

Költségkövetés

A vezetőség számára mindig fontos, hogy a pénzügyek rendben legyenek. Gyűjtsd információt a helyszínekről és a leltárakból a költségek terén is, hogy a projekt ne csússzon ki a korlátok közül.

Akikkel már együtt építünk

A Check több mint 100 projekten bizonyított változatos munkakörnyezetekben, értékes munkaórákat megtakarítva a projektvezetésben és a cégek vezetésében.

Felhasználóink esettanulmányain keresztül megismerheted az elindulás egyszerűségét és a változatos felhasználási területeket amin az építőipari cégek szeretik a Checkben bonyolítani folyamataikat.

 

szögi kft. logo

Keress minket kérdéssel vagy ingyenes demoért

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, amirem hétköznapokon 9 és 5 között gyorsan válaszolunk! Kollégáink az eligazodásban és bármilyen technikai kérdésben szívesen segítenek.

Email: app@lokcheck.hu

Telefon: +36 70 453 0059

Írj nekünk üzenetet

12 + 10 =