Minden dokumentumod egy helyen, mindenhol

Ossz meg tervrajzokat és dokumentumokat PDF formátumban és végezz el közösen szerkesztéseket, helyezz el megjegyzéseket és alkalmazz verziókövetést.
project management software material tracking on floating apple devices

PDF-ek magas minőségben

A Checkben tárolhatod és megoszthatod dokumentumaidat, amik legtöbb esetben a felhasználóinknál nagy méretű tervrajzok.

A tervrajzok megosztásakor az éles megjelenítéshez és szerkesztéshez egy megbízható platformra van szükséged mobilon és desktopon egyaránt.

Megosztás a csapatodnak

Az építőiparban és a kivitelezésben használt dokumentumok, de legfőképpen a tervrajzok mindig változnak és ehhez gyakran a figyelemfelhívás és a megjegyzések cseréje kritikus szinten hozzátartozik a szervezett működés érdekében.

A Checkben bármennyi dokumentumot tárolhatsz változatos formátumokban, amit mappa rendszerek létrehozásával megoszthatsz azokkal, akiknek szintén szüksége van rájuk.

 

 

 

project management software material tracking on feature iphone

Figyelem a változásokra

Ha a dokumentumaidban sok változás történik egy projekt során és ezeket a változásokat kommunikálni is kell, ne keress tovább.

A Checkbe feltöltött dokumentumok szerkeszthetők, hivatkozhatók és verziókövethetők.

Próbáld ki a PDF-ek és dokumentumok megosztását csapatoddal ingyenesen és felejtsd el a saját tárhelyed pazarlását és az oda-vissza küldözgetést.

 

Magas minőségű tervrajzok és BIM

Ebben a modulban saját tanulmányunkat tesszük közzé a tervrajzok elérhetőségének hangsúlyozása miatt. A tanulmány tartalmaz valós eseteket is, de mivel számtalan alkalommal találkoztunk ennek a folyamatnak a teljes hiányával a szakmában, egy külön átfogó esettanulmányt készítettünk az általunk legjobbnak tartott gyakorlatok bemutatásával. Emellett pedig bemutatjuk az ezt segítő fejlesztések irányát. 

 

Akikkel már együtt építünk

A Check több mint 100 projekten bizonyított változatos munkakörnyezetekben, értékes munkaórákat megtakarítva a projektvezetésben és a cégek vezetésében.

Felhasználóink esettanulmányain keresztül megismerheted az elindulás egyszerűségét és a változatos felhasználási területeket amin az építőipari cégek szeretik a Checkben bonyolítani folyamataikat.

 

szögi kft. logo

Keress minket kérdéssel vagy ingyenes demoért

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, amirem hétköznapokon 9 és 5 között gyorsan válaszolunk! Kollégáink az eligazodásban és bármilyen technikai kérdésben szívesen segítenek.

Email: app@lokcheck.hu

Telefon: +36 70 453 0059

Írj nekünk üzenetet

11 + 8 =