Anyagkövetés

Lokcheck

Kövesd nyomon a

be- és kiáramló anyagokat a Lokcheck anyagkövetés funkciójával

Az anyagkövetés és a számlák rendszerezése roppant időigényes és nagy pontosságot igénylő feladat. A papír alapú számlák gyakran elvesznek, míg a valós idejű leltár rendkívül sok időt vesz igénybe.

A Lokcheck a tranzakciók segítségével megmutatja önnek a valós idejű építőanyag mennyiséget. Rendszerünk egyaránt képes a bejövő és kimenő anyagokat tárolni.

Rendszerezd
szállítóleveleid és számláid

Tárold a Lokcheckben az összes számlát, szállítólevelet és anyagaidhoz tartozó dokumetumaidat. A dokumentumokat különböző projekthez rendelheted, ezzel átláthatóan rendszerezheted az anyagokhoz tartozó információkat.

A számlák Lokcheckben történő tárolásával a papírmunka soha sem veszhet el. Vállalkozásod ugyanakkor csökkentheti az adminisztráció idejét.

Miért fontosak a napi jelentések az építőiparban?

Miért fontosak a napi jelentések az építőiparban?

Sok építészeti vállalat hajlamos eltekinteni a napi jelentések fontosságától. A különböző vállalkozók és allvállalkozók számos eszközt használnak feladataik elvégzéséhez, ami miatt egy gondosan felépített építkezési terv is könnyedén meghiúsulhat. Ennek elkerülése...

A felhő alapú adattárolás előnyei

A felhő alapú adattárolás előnyei

A helyi adattárolás napjai leáldoztak. Persze, a biztonsági másolatok tárolására nagyon is megfelelő lehet egy helyi szerver, ám a mindennapi használatra nem a legjobb döntés. A felhőalapú tárolási rendszerek fénykorukat élik, mind magán személyek körében, mind az...

Pontos becslések a Lokcheck anyagkövetés funkciója segítségével

Projektmenedzsment alkalmazásunk segítségével pontosabb becslést adhatsz az alapanyagok szempontjából, így megszabadulhatsz a feleslegesen berendelt áru, vagy szűkös készlet problémájától.

Készen a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk