Lokcheck

Projektmenedzsment szoftver
alvállalkozók számára

Növeld a munkahelyi hatékonyságod

Kommunikálj, és kezeld problémáid valós időben

Projektmenedzsment szoftverünkben a határidőhöz közeli feladatok prioritást élveznek. Amennyiben, egy feladat elhanyagolva van, nem készül el időre, alkalmazásunk azonnal jelez, így könnyedén átcsoportosíthatod a munkaerőt az elvégzést igénylő feladatokhoz.

Férj hozzá bármely dokumentumhoz, bárhonnan

Dolgozzon csapatod a lehető legfrissebb adatokkal. Alkalmazásunk felhő alapú rendszerrel dolgozik, így a szükséges adatok bárhonnan és bármikor hozzáférhetőek, illetve szerkeszthetőek is az erre jogosultak számára.

%

Kevesebb meetingre fordított idő

%

Gyorsabb minőségellenőrzés

%

Kevesebb javításokra fordított idő

Menedzseld projektjeid az irodából

Tartsd szemmel az összes aktív projekted

A Lokcheck korlátlan adattárolásával zökkenőmentesen követheted az összes projekted, függetlenül annak méretétől. Amennyiben egyszerre több projekten is dolgozol, szabadon ugrálhatsz bármely színtér közt és menedzselheted a területen folyó munkát, anélkül, hogy elhagynád az irodát.

Optimalizáld a munkaerő felhasználást

Állítsd fontossági sorrendbe a feladatokat, hogy minden munkatársad pontosan tudja melyik teendője élvez elsőbbséget. Az irodát összekapcsolva a területi munkásokkal a projekt késéseinek száma jelentősen csökkenthető.

Növeld az átláthatóságot, csökkentsd a kockázatot

Egyszerű anyagkövetés, papírmunka

Cégünk anyagkövető rendszerével, készleted valós időben számon tarthatod. A beérkező és a kimenő anyagok nyilvántartásával a Lokcheck lehetővé teszi az építőipari vállalkozások számára, hogy csökkentsék az anyagkezelés és a számlázás idejét.

Dokumentálj hibázás nélkül

Gyűjts és készíts fényképeket a projekt előrehaladásáról. Adj hozzá fotókat vagy videókat különböző feladatokhoz, hogy a dokumentáció pontos és átlátható legyen. Ez esetleges jogi vitákban is biztos mentőövet kínálhat vállalatod számára.

Készen állsz a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk