Lokcheck

Projektmenedzsment szoftver
tulajdonosok számára

Lásd át az építészeti munkálatokat

Áttekinthető munkamenet

Projektmenedzsment szoftverünk segítségével zökkenőmentesen nyomon követheted projektjeid haladását, legyen az akár a szomszédban, akár a világ másik pontján. Valós idejű jelentéseink segítségével minden döntést naprakész információk alapján hozhatsz meg.

Férj hozzá bármely dokumentumhoz, bárhonnan

Használd ugyan azt a platformot több projekt menedzselésére. Alkalmazásunkba az alvállalkozókat, fővállalkozókat, vagy akár szállítópartnereket is egy színtérre rendelheted, így minden szükséges információt egy helyen tárolhatsz.

%

Kevesebb meetingre fordított idő

%

Gyorsabb minőségellenőrzés

%

Kevesebb javításokra fordított idő

Átlátható dokumentációk

Vedd át az elkészült projekteket egy gombnyomásra

Alkalmazásunk egy helyre gyűjti a fontos dokumentumokat már a tervezés szakaszától kezdve, a megvalósításon át egészen az átadásig. Ennek segítségével minden információ egy helyen központosul, így a projekt végéhez érve egyszerűen elérhetővé vállnak az átadáshoz szükséges dokumentumok.

Optimalizáld a munkaerő felhasználást

Használd a meglévő archívumot, a projekt kiadásainak követésére. Alkalmazásunk használatával, nem kell többé papírok tömkelegét átnézni, hogy áttekinthessük akár az anyagok akár a munkaerő költségét. A Lokchekkel pontos becslést kaphatunk az összes felmerülő költségről, megannyi munkaórát megspórolva.

Csökkentsd a kockázatot

Testreszabható jelentések

A Lokcheck segítségével pontosan tudhatod ki, mikor, milyen munkát végzett. Testreszabható jelentéseink segítségével kiváltképp azokhoz az adatokhoz juthatsz hozzá, amikre valóban szükséged van.

Lépj kapcsolatba vállalkozókkal, alvállalkozókkal

Rögzíts üzeneteket a projekt tervrajzain, így a vállalkozó, alvállalkozók azonnal válaszolhatnak kérdéseidre. A különböző szereplők összekapcsolása jelentősen megnöveli a projekt hatékonyságát, és csökkenti a hibák kijavításával töltött időt.

Készen állsz a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk