Lokcheck

Projektmenedzsment szoftver
mérnökök számára

Kezeld könnyedén a dokumentációt

Tárold terveid egy helyen

A Lokcheck segítségével nincs több elveszett dokumentum, vagy tervrajz. Felhő alapú rendszerünk segítségével minden gyűjts minden szükséges adatot az adott projekt színteréhez, bárhonnan, bármikor, egy gombnyomásra

Automatikus frissítés

Szabadulj meg a véget nem érő tervrajzok sokaságától. Projektmenedzsment szoftverünk remek gyűjtőhelyként szolgál az építkezési dokukmentumok számára, mivel bármilyen változtatás esetén automatikusan frissítjük a már meglévő fájlt.

%

Kevesebb meetingre fordított idő

%

Gyorsabb minőségellenőrzés

%

Kevesebb javításokra fordított idő

Kösd össze a helyszíni munkát az irodával

Kövesd nyomon a helyszíni jelentéseket

Jelölj ki bizonyos részeket egy-egy tervrajzban, és adj hozzá megjegyzést akár telefon, vagy tablet használatával is. Jelöld ki a lehetséges problémák pontjait, így a helyszíni munkások azonnal fényképes dokumentációt küldhetnek a készülő munkáról.

Működj együtt a területi csapatokkal

Alkalmazásunk segítségével a területi munkások azonnal valós időben tudják értesíteni a mérnököket a felmerülő problémákról, amivel a problémák hatékonyan, gyorsan kiküszöbölhetőek. Segítségünkkel egy kérdés sem marad megválaszolatlanul.

Növeld az átláthatóságot és együttműködést

Működj együtt a tulajdonosokkal, vállalkozókkal

Akár tervezési, akár megvalósítási fázisba lépett projekted, szabadon kijelölhetsz és megjegyzéseket fűzhetsz bizonyos a szükséges részekhez alkalmazásunkban.

Növeld a megbízhatóságod

BIMx funkciónk segítségével már akár a megvalósítási szakasz előtt is feltárhatók esetleges problémák, így a vállalkozók, tulajdonosok nagyobb bizalommal fordulhatnak hozzád.

Készen állsz a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk