Projektmenedzsment szoftver építőipari projekteknek

Hatékony kommunikáció
Egyszerű kimutatások
Jobb minőség
Integrálható API

Referenciák

mc rekord cég logó
eco-drain cég logó
szögi kft. cég logó
am cég logó

Gyors projektvezetés
Csökkentsd az egyeztetések számát közös ütemtervvel.

Hatékonyság növelés
Készítsd el jelentéseidet másodpercek alatt

Küszöböld ki az utómunkákat
Küldj átlátható, részletes információkat csapatodnak

Gyorsíts az adminisztráción
Automatizált adatgyűjtésünkkel akár napi 2 órát is spórolhatsz

Dokumentumok tárolása
Könnyű elérést biztosítunk
dokumentumaidhoz

Anyagkövetés
Tartsd számon pontosan a raktáron lévő anyagmennyiséget

Projektek tervezése és ütemezése

A projektmenedzselés sokszor kihívásokkal állít szembe megannyi szakembert. Akár egy ügyféllel való találkozóra, akár alvállalkozóval való megbeszélésre kerül a sor, a megfelelő információkat érthetően és időben kell kommunikálni a lehető legjobb döntés meghozásának érdekében. Projektmenedzsment szoftverünkkel ez a feladat gyerekjáték.

projekt menedzsment szoftver feladat rendezés

Közös
jelentés készítés

A Lokcheck lehetővé teszi a vállaltok számára a területről való adatgyűjtést a kivitelezés fázisában. A menedzserek által létrehozott ütemezésekben a felhasználók különböző technikai részleteket tárolhatnak el.

Hozd meg a
legjobb döntést

A jelentések összegyűjtése és összesítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Projekt menedzsment szoftverünk segítségével a munkafolyamatok összesége egyszerűen átlátható.

Gyors
áttekinthetőség

A Lokcheck okos ütemtervezésével automatikusan észleljük, és előre helyezzük a határidőhöz közel eső problémákat, így a legfontosabb teendőkre koncentrálhatsz.

Szabadulj meg
problémáidtól

A függőben lévő feladatok könnyedén ütemezhetők projekt menedzsment szoftverünk segítségével, így egy feladat sem marad el. A feladatok minőségi részletei és az előrehaladás százalékos formája is megtekinthető.

projekt menedzsment szoftver fájlok tárolása Iphone telefonon

Hatékony
Dokumentumkezelés

Legyetek mindig egy lapon, hogy elkerüljétek a koordinálatlan munkát. Soha többet ne maradj le egy dokumentumról vagy instrukcióról.

BIZTONSÁGOS

Minden információt magas szintű biztonsággal és titkosítással tárolunk a felhőben. A terveidet és a projekt információit elzárjuk azoktól, akikre nem tartozik.

NAPRAKÉSZ

Mindenki a legfrissebb tudást használhatja a Lokcheckkel. A feltöltött információid minden eszközön szinkronizálódnak, a résztvevőket értesítjük a változásokról.

projekt menedzsment szoftver projekt

Kövesd építőanyagaid, szüntesd meg a papírmunkát.

Az anyagkövetés és a számlák rendszerezése időigényes és meglehetősen monoton feladat volt. A papír alapú számlák gyakran elvesztek, a leltár valós idejű számontartása pedig rengeteg időt vett igénybe.

Alkalmazásunk segítségével ez már a múlté.

 

Tartsd számon készletid

A készletrögzítés még soha sem volt ilyen egyszerű. A rendelkezésre álló anyagmennyiség helyzete és felhasználása, könnyen, részletesen áttekinthető.

Szabadulj meg a papírmunkától

Ha számláid a Lokcheckben tárolod, pillanatok alatt el tudod végezni a könyveléssel kapcsolatos adminisztrációs feladatokat.

projekt menedzsment szoftver BIMx funkció Ipad tableten

BIM Integráció

Projektmenedzsment szoftverünk lehetővé teszi az adatok gyűjtését és tárolását a munkaterületről, amivel biztosíthatod az elvégzett munka minőségét a kivitelezési szakaszban. A projektmenedzser napirendet és feladatokat oszthat ki a Lokchecken keresztül, amivel technikai információkat, illetve jelentéseket is biztosíthat csapata számára.
A Lokcheck okos napirendjével automatikusan észleli és jelzi a határidőhöz közeli feladatokat számodra és a csapatod számára, ezáltal a határidők betartását könnyíti, illetve az esetleges késések elkerülését szorgalmazza.
A kommunikáció digitalizálását a Lokcheck párosítja a dokumentációval, így bármelyik csapat számára elérhetővé teszi az építészet új korszakába lépését.

FELHASZNÁLÁS

Projektmenedzsment szoftver építési projekteknek

Az applikációnkat az építési területek legváltozatosabb környezeteire terveztük. Hisszük, hogy a kapcsolódás és a tudás megosztása azok a lehetőségek, amiket alkalmazva az építőipar a legtöbbet profitálhat.

forgalmas autópálya hosszú záridővel

Szimultán projektmenedzsment

Az appunk ideális olyan csapatoknak, akik több építést visznek egyszerre. Nincs határ az építések számában.

öt ember kajakozik fekete kajakban

Alvállalkozók a projektben

Sosem volt ennyire könnyű fájlokat és terveket megosztani a partnereiddel biztonságosan. A rendszerben jelenteni is tudnak.

kertváros színes házakkal

Lakóépületi projektek

Lehetőséget teremtettünk rá, hogy annyi információt, tervet és célt tárolj, amennyire csak szükség van. Újra és újra.

félkész stadion építése

Nagy volumenű projektek

Korábban a nagy projektek nehezen voltak megfoghatóak és feldolgozhatók. A Lokcheckkel egy óriásprojekt is egyszerűen adminisztrált és vezetett.