Költségkövetés

Lokcheck

Lásd át felmerülő költségeid a Lokcheck költségkövetés funkciója segítségével

Alkalmazásunk a kijelölt munkaterülethez a munka-, az anyag-, és az egyéb felmerülő költségeket hozzárendeljük, így egy átlátható felületet kaphatsz az adott színtérhez tartozó költségekről.

Kategorizáld
a különböző számláid

A Lokcheck költségkezelés funkciójának segítségével nincs többé átláthatatlan számlák sokasága.

A különböző típusú költségeket különböző kategóriákra oszthatod, így pontosan tudhatod mennyit szánsz a költségvetésből építőanyagra, munkaerőre, vagy egyéb kiadásokra.

Miért fontosak a napi jelentések az építőiparban?

Miért fontosak a napi jelentések az építőiparban?

Sok építészeti vállalat hajlamos eltekinteni a napi jelentések fontosságától. A különböző vállalkozók és allvállalkozók számos eszközt használnak feladataik elvégzéséhez, ami miatt egy gondosan felépített építkezési terv is könnyedén meghiúsulhat. Ennek elkerülése...

A felhő alapú adattárolás előnyei

A felhő alapú adattárolás előnyei

A helyi adattárolás napjai leáldoztak. Persze, a biztonsági másolatok tárolására nagyon is megfelelő lehet egy helyi szerver, ám a mindennapi használatra nem a legjobb döntés. A felhőalapú tárolási rendszerek fénykorukat élik, mind magán személyek körében, mind az...

Részletes költségkövetés

A Lokcheck segítségével nem csak egy helyre gyűjtheted a felmerülő költségeket, vagy külön kategorizálhatod azokat, de akár egyenként, a legmélyebb részletekre lebontva is megvizsgálhatod őket, legyen az munkaerő, építőanyag, vagy akár bérleti díj.

Készen a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk