Egyedi jelentések

Kerüljön a jelentésbe csak az, ami igazán számít

Kezeld papíralapú dokumentumaid online a Lokcheck segítségével. A dokumentumok drag and drop szerkesztőben való létrehozásával, egyszerűsítjeted az irodai kommunikációt, kiküszöbölheted az információvesztést és korszerű megoldásokat kínálhatsz ügyfeleid számára.
project management software material tracking on floating apple devices

Szabd személyre adataid

Amikor elkezdtük a Lokcheck bevezetését, sok kérést kaptunk a helyszíni dokumentumok digitális helyettesítésére. Több száz dokumentum áttekintése után csapatunk arra a következtetésre jutott, hogy a legtöbb cég ugyanazokat az adattípusokat használja, csak kissé eltérő sorrendben és mélységgel.

Úgy döntöttünk, hogy olyan megoldást hozunk nektek, ahol nem a Lokcheck határozza meg, hogy mi legyen a jelentésben, hanem a vezetők és a projektmenedzserek. Minden cégnek egyedi módja van az információgyűjtésre, ezért biztosítunk egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi, hogy a cégek személyre szabott dokumentumokat hozhassanak létre.

A Lokcheck egy könnyen használható drag and dropp szerkesztőt biztosít, ahol különféle elemtípusok, például szövegmezők, ellenőrző listák, aláírások és különféle egyéb adattípusok közül választhattok, hogy a dokumentumok stílusa a lehető legkényelmesebb legyen a cégetek számára. Ez azt jelenti, hogy csak azokat az adatokat kell használni, amit valóban fontosnak tartatok.

Jelenjen meg vállalkozásod a részletekben is!

Mutasd be vállalatod az ügyfeleknek az ellenőrzési lapokkal és az átadás-átvételi dokumentumokkal is! A Lokcheckben lévő jelentések PDF-be exportálhatók, így a korábbi papírforma egyáltalán nem vész el. Ezekbe a dokumentumokba egyéni fejlécet is elhelyezhetsz, hogy céged még láthatóbbá és emlékezetesebbé tedd.

dokumentumkezelés funkció tervrajzok rendszerezése
dokumentumkezelés funkció PDF szerkesztés

Az automatizáció ereje

Tudtad, hogy egy átlagos napi jelentés feldolgozása projektenként 60 percet vesz igénybe? A hagyományos papíralapú jelentések megkövetelik az adatok manuális kezelését a különböző projektmenedzsment rendszerekben, a könyvelési szoftverben és így tovább. Mostantól örökre búcsút mondhatsz ennek az unalmas feladatnak, és olyan tevékenységekre koncentrálhatsz helyette, amelyek több értéket teremtenek vállalkozásodnak.

Az egyedi jelentések nagyon hasznos adatokat tartalmaznak. A használt adattípustól függően a Lokcheck automatizálást alkalmaz az információk feldolgozásához. A speciális adatok, például a készletváltozások, a költségek, a feladatok előrehaladása és a munkaórák esetében a Lokcheck azonnal elindítja az automatizálást, hogy a jelentett adatokat a megfelelő ERP-funkcióban újra eloszthasd.

Ez azt jelenti, hogy alkalmazottaidnak csak a jelentéseket kell kitöltenie, majd a statisztikák automatikusan megjelennek. Képzeld el, hogy megkapod a napi létszám-, az anyaghasználati- vagy költségadatokat azonnal, miután megkaptad a dokumentumot a helyszíni csapattól! A hasznos információk azonnaliak, és a back-office csapata is megköszöni a szabadidőt!

Sablontár

Még nem használtok napi jelentéseket? Jobb minőségbiztosítást szeretnétek a projektjeitekben? Böngésszd át a Lokcheck sablonjait, hogy megtaláld a legjobb gyakorlatokat a különféle szakmák dokumentálásában, a szerkezetépítéstől az elektromos munkán át a bontásig. Sablonjaink a leggyakoribb minőségbiztosítási szabványokat követik, mint például az ISO és a DIN.

Akikkel már együtt építünk

A Check több mint 100 projekten bizonyított változatos munkakörnyezetekben, értékes munkaórákat megtakarítva a projektvezetésben és a cégek vezetésében.

Felhasználóink esettanulmányain keresztül megismerheted az elindulás egyszerűségét és a változatos felhasználási területeket amin az építőipari cégek szeretik a Checkben bonyolítani folyamataikat.

dokumentum partnerek

Keress minket kérdéssel vagy ingyenes demoért

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, amirem hétköznapokon 9 és 5 között gyorsan válaszolunk! Kollégáink az eligazodásban és bármilyen technikai kérdésben szívesen segítenek.

Email: app@lokcheck.hu

Telefon: +36 70 453 0059

Írj nekünk üzenetet

14 + 3 =