Árazás

A Check felhasználását SaaS modellben valósítjuk meg, ami havidíjas árazást jelent. Nincsenek hosszútávú kötöttségek és bevezetési díjak. Emellett minden frissítésünkhöz hozzáférsz, amit hetente adunk ki.

A 30 napos próbaidőszakotok alatta a csapattagjaiddal korlátlanul használhatjátok és tesztelhetitek a Check minden funkcióját.

Gyakori kérdések

Hogyan működik az ingyenes próbaidőszak?

Mindössze le kell töltened az appunkat vagy elindítani webes felületünket, majd létre kell hoznod egy felhasználót. Ennyi az egész. Az általad meghívott emberek szintén elkezdhetik próbaidőszakukat, annak lejártáig korlátlanul tudtok együtt dolgozni.

Kell fizetnem regisztrációkor?

Az ingyenes próbaidőszak lejártáig semmilyen fizetésre nincsen szükség. A fifzetési adataidat kizárólag a próbaidőszak lejárata után kell megadnod, ezért ha bárki pénzt kérne tőled, hogy kipróbálhasd a Lokchecket, ezt semmiképp se tedd meg!

A demo időszak alatt tudtok segíteni az elindulásban?

Természetesen ha valamivel elakadnátok, kereshetitek csapatunkat. Az szoftvereken belül a problémabejelentés elindításával érhetitek el élő támogatásunkat, vagy a weblapunk feltüntetett e-mail címen kereshettek bennünk.

Nagy cégeknek biztosítotok kedvezményeket?

Tudjuk, hogy minden projekt más és más kihívásokkal teli, ezért igyekszünk minden cég számár a legmegfelelőbb konstrukciót biztosítani. Keress meg minket az app@lokcheck.hu címünkön a projektjeitek méretével, felhasználók számával és mihamarabb ajánlatot biztosítunk a szoftveres felszerelésre.

Akikkel már együtt építünk

A Check több mint 100 projekten bizonyított változatos munkakörnyezetekben, értékes munkaórákat megtakarítva a projektvezetésben és a cégek vezetésében.

Felhasználóink esettanulmányain keresztül megismerheted az elindulás egyszerűségét és a változatos felhasználási területeket amin az építőipari cégek szeretik a Checkben bonyolítani folyamataikat.

 

szögi kft. logo

Keress minket kérdéssel vagy ingyenes demoért

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, amirem hétköznapokon 9 és 5 között gyorsan válaszolunk! Kollégáink az eligazodásban és bármilyen technikai kérdésben szívesen segítenek.

Email: app@lokcheck.hu

Telefon: +36 70 453 0059

Írj nekünk üzenetet

8 + 1 =