Anyagkövetés

Dolgozz mindig naprakész leltárakból
Gyorsítsd az adminisztrációt
Digitalizáld szállítóleveleidet
anyagkövetés funkció anyagkövetési felületek
anyagkövetés anyagmozgások

Leltárak az igényektől a beépítésig

Kezeld projektjeid anyagleltárát bármilyen eszközön, gyorsan és egyszerűen. Kövesd a bejövő és beépített anyagaid mennyiségét költségekkel, dokumentumok mentésével.

Csökkentsd az adminisztrációs időt és vond be a csapattagokat az igények jelzésével a gyorsabb megrendelésért.

Importáld be Excelből

Nem kell sokáig adminisztrálnod ahhoz, hogy a korábbi leltáraidat áthozd a Checkbe. Egy minta használatával minden adatot egy húzással feltölthetsz és továbbhasznáhatsz.

anyagkövetés excel ikon

Gyors megrendelés az anyagkövetés funkciónkkal

Az igényeket összegyűjtve adj le megrendeléseket beszállítók számára néhány kattintással. A rendelés leadásakor az email írást is megspóroljuk, emellett pedig egy helyen kezelheted a felmerült igényeket a megrendelések státusza szerint.

Minden anyagmozgáshoz QR kódot kapcsolhatsz, amivel segítheted a helyszíni kollégák munkáját az anyagok átvételekor. Emellett jelezheted a szállítás időpontját is, amiről értesítést küldünk.

anyagkövetés anyagrendelés

Kezeld az átvételeket egyszerűen

A megrendelés leadását követően a QR kód csatolásával a szállítmányok gyorsan azonosíthatók, amennyiben a beszállító ezt elhelyezi a szállítmányon.

Lehetőség van továbbá a hiányos szállítmányok kezelésére; a hiányzó mennyiségeket jelezve automatikusan indíthatunk újrarendelést a hiányzó tételekre.

A szállítmány dokumentumainak feltöltésével pedig az adminisztrációs idő jelentősen csökkenthető.

 

anyagkövetés részletes anyagrendelési adatok
anyagkövetés qr kódos azonosítás

Beépített anyagok követése, bárhol.

Építsd be napi dokumentációidba vagy az ütemterv feldataihoz a kimenő anyagok widgetet. A kitöltéssel egyszerűen kérhetsz be teljesülési adatokat a helyszínről, amik a kimutatásokban megjelennek, illetve visszakövethetők. Ismerd meg a testreszabható dokumentációs ütemtervünket a linkre kattintva

Célunk az adminisztráció csökkentése

Esettanulmányunkban betekintést adunk az anyagkövetési rendszer alapjainak működésébe és egy valós felhasználó csapat folyamataiba.

A tanulmány során részletesen vizsgáljuk a szállítólevelek, számlák hó végi és folyamatos adminisztrálásának időterhét és felelőseinek értékelését. A tanulmányban bemutatott időmegtakarítás jelentős!

 

Kérj ingyenes tanácsadást anyagkövetés terén csapatunktól

Szívesen segítünk az elindulásban és emellett a Lokchecket a 30 napos ingyenes próbaidőszakban korlátlanul, a teljes csapatoddal használhatod.

Akikkel már együtt építünk

A Check több mint 100 projekten bizonyított változatos munkakörnyezetekben, értékes munkaórákat megtakarítva a projektvezetésben és a cégek vezetésében.

Felhasználóink esettanulmányain keresztül megismerheted az elindulás egyszerűségét és a változatos felhasználási területeket amin az építőipari cégek szeretik a Checkben bonyolítani folyamataikat.

 

szögi kft. logo

Keress minket kérdéssel vagy ingyenes demoért

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, amirem hétköznapokon 9 és 5 között gyorsan válaszolunk! Kollégáink az eligazodásban és bármilyen technikai kérdésben szívesen segítenek.

Email: app@lokcheck.hu

Telefon: +36 70 453 0059

Írj nekünk üzenetet

2 + 2 =