A helyi adattárolás napjai leáldoztak. Persze, a biztonsági másolatok tárolására nagyon is megfelelő lehet egy helyi szerver, ám a mindennapi használatra nem a legjobb döntés. A felhőalapú tárolási rendszerek fénykorukat élik, mind magán személyek körében, mind az üzleti életben. A felhő kiváltképp nagy szerepet hoztak a vállalkozók számára.

A felhő alapú rendszerek olyan mélyen megvetették a lábukat a technológia világában, hogy megannyi háztartási gép is, akár a te hűtőd is felhő alapú rendszerrel működhet. Nem teszi ezt másként a Lokcheck sem.

A felhő alapú rendszer előnyei kétségbevonhatatlanok, kiváltképp a vállalkozók számára. A felhő segítségével:

Pénzt takaríthatsz meg

A felhő alapú rendszerek egyik legelőnyösebb része, hogy hosszú távon ténylegesen pénzt takarít meg. Egy szerver géppel megannyi probléma merülhet fel, amit célszerű orvosolni, amit jó esetben egy technológiai támogató csapat végez. Mi leemeljük ezt a terhet a válladról.

Növeli a csapatok közötti együttműködést

Lehetővé teszik csapatod számára, hogy valós időben szerkesszék a meglévő fájlokat, vagy új fájlokat tölthessenek fel a világ bármely pontjáról. Így csapatod bárhol is van azonnal értesülhet az új fejleményekről. Ezzel vállalatod megannyi időt és energiát spórolhat, és nem utolsó sorban az esetleges hibák könnyen kezelhetők.

Mindig elérhető

Veled is megesett már, hogy egy fontos dokumentumot felejtettél a munkahelyeden, ami nélkül nem tudtál tovább dolgozni? Esetleg nem mentetted el az adott fájlt megfelelően? A felhő  használatával, nem kell többé visszamenned az irodába ezekért. Amennyiben rendelkezel megfelelő internetkapcsolattal, akkor a szükséges dokumentumokat szó szerint bárhonnan elérheted.

Biztonság

A felhő biztonságot nyújt adataid számára. Nem kell aggódnod, hogy egy esetleges számítógép összeomlás vagy akár természeti katasztrófa miatt elveszted a legfontosabb adatait.

A Lokchecknél rendszeres időközönkénti biztonsági ellenőrzést végzünk, hogy az adatokhoz csak az ahhoz jogosult személyek férjenek hozzá.

Megkönnyíti a dokumentumok kezelését

Dokumentumaid biztonsága elsődleges számunkra. Rengeteg probléma felmerülhet, amennyiben egy dokumentum rossz kezekbe kerül, még akkor is, ha csak a nem megfelelő képesítésű alkalmazotthoz. A Lokchecknél lehetővé tesszük, hogy könnyedén kiválaszthasd mely dokumentumokhoz ki férhet hozzá, illetve ki szerkesztheti azt. Ez lehetővé teszi a valós idejű frissítést is, így nem létezik ugyanazon dokumentum 100 változata.

A fent leírtak alapján mondhatjuk, hogy igen indokolt hogy a vállalkozások már 85%-a felhőt használ és ez az arány várhatóan 98%-ra növekszik majd az elkövetkezendő három évben. A felhő segítségével Te is időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg. Használata az elkövetkezendő években teljesen alapvetőnek fog számítani az üzleti szférában.

1 hozzászólás

  1. Éva

    A felhő alapú tárhelyek legfontosabb része a csapatom közötti szinkronizáció.

    Válasz

Trackbacks/Pingbacks

  1. Miért fontosak a napi jelentések az építőiparban? | LOKCHECK - […] Lokcheck a hagyonmányos papír alapú napi jelentéssel szemben a felhő-ben tárolja a bevitt adatokat, ezáltal az adott projektvezető valós…

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük