Lokcheck

Projektmenedzsment szoftver generálkivitelezők számára

Léptesd új szintre a területi szervezettséget

Növeld a munkaerő hatékonyságát

Projektmenedzsment szoftverünk leegyszerűsíti koordinációt és megelőzi a lehetséges felmerülő hibákat, így munkatársai valóban a kijelölt feladatukra koncentrálhatnak.

Kommunikálj csapatoddal valós időben

Szabj ki feladatokat csapatodnak egy gombnyomásra. Amennyiben változás áll be az ütemterveben, azonnal jelezheted a területen dolgozó munkatársaidnak, ezzel elkerülve a felesleges munkafolyamatokat

%

Kevesebb meetingre fordított idő

%

Gyorsabb minőségellenőrzés

%

Kevesebb javításokra fordított idő

Nyújts stabil, állandó teljesítményt

Gyors tervezés bármilyen méretű vállalat számára

Értesülj azonnal a kiemelt fontosságú feladatokról. Projektmenedzsment szoftverünk rendkívül egyszerű megoldást nyújt az ütemterv elkészítésére, valamint a felmerülő változásokat is gyorsan és hatékonyan kezelheted.

Valós idejű jelentések

Tudd pontosan csapatodból ki, mikor, milyen munkát végez. ,  Csapatod tagjai a folyamatban lévő munka állását százalékosan értékelhetik, így előtérbe helyezheted a fontos, esetleg elmaradó feladatokat a hatékony, eredményes munka érdekében.

Csökkentsd a kockázatot

Dolgozz a legfrissebb fájlokból

Tedd a legfrisebb terveket, dokumentumokat a helyszíni munkásaid zsebébe, hogy mindig pontos információból dolgozzonak. Projektmenedzsment szoftverünk segítségével csapatod tagjai mindig a legújabb verziójú tervekhez férhetnek hozzá.

Dokumentálj hibázás nélkül

Gyűjts és készíts fényképeket a projekt előrehaladásáról. Adj hozzá fotókat vagy videókat különböző feladatokhoz, hogy a dokumentáció pontos és átlátható legyen. Ez esetleges jogi vitákban is biztos mentőövet kínálhat vállalatod számára.

Készen állsz a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk