A projekt feladatai, dokumentumai és felelősei egy helyen

Az összetett építőipari folyamatok átlátható, közös és bárhol elérhető felületet igényelnek. A változatos helyszíni információk miatt a hatékony csapatoknak testreszabható megoldásra van szüksége.
project management software material tracking on floating apple devices

Oszd meg és tartsd számon csapatod feladatait

A Checkben elérhető feladatlisták és ütemterv elemek létrehozásával értesítheted kollégáidat az elvégzendő és folyamatban lévő eseményekről.

Egy létrehozott feladat segít a munkavégzéshez kapcsolódó információk és csatolmányok megosztásában a résztvevőkkel.

Gantt Chart ütemtervezés

Minél nagyobb projekteken dolgozunk, annál összetettebb ütemterveket kell készíteni az átláthatósághoz. A Lokcheckben bármilyen csoportosított, összekapcsolt vagy egyedülálló folyamatot szervezhetsz közös ütemterven. 

Az ütemterv használatával a határidők egyszerűbben kommunikálhatóak, a pontos készültségi követés érdekében pedig a legpontosabbak százalékos alapon jelenthetik készültségüket, mely átlátható módón jelenik meg az ütemtervben.

A Check felhasználói több száz feladatot oldanak meg hetente, ezért bármennyi feladat követését lehetővé tesszük.

project management software material tracking on feature iphone

Hozd létre és jelentsd csak azt, ami fontos

A helyszíni, papír alapú dokumentumok változatosak, de a legfontosabb részeket összegyűjtöttük, hogy helyettesítsük. Jelölőnégyzetek, kitöltendő mezők, aláírások más összesen 11 widgetben, amit a legjobb dokumentumsémák elkészítésére használhatsz. Ezután gyűjts adatokat olyan gyorsan mint még soha, azt amire szükséged van a legösszetettebb, moduláris reporting felületen amit valaha láttál.

Az információ nem vész el és átalakul

 

Az általad létrehozott dokumentumok nem csak gyorsítják az adatgyűjtést de az információ feldolgozását is automatizálják. 

Építsd be a dokumentumokba az anyagfelhasználási, költség vagy helymeghatározó widgetet és érj el leltár- és költség-automatizációkat amivel kézben tarthatod a teljesítést és az adminisztrációs időben a korábbi megszokott hosszas papírmunkát elfelejtheted.

 

A felhő és az ügyfélélmény előnyei

Esettanulmányunkban részletezzük, hogy egy napelemeket létesítő cég miképp tudott 90%-ot spórolni az adminisztrációs és számlázási folyamaton az átadás során.

Emellett az ügyfelek élményét is tudták erősíteni automatikus email projekt dokumentációkkal, e-aláírással és egy összességében problémamentes betanítással.

 

Kérj ingyenes demot csapatunktól

Szívesen segítünk az elindulásban és emellett a Lokchecket a 30 napos ingyenes próbaidőszakban korlátlanul, a teljes csapatoddal használhatod.

Akikkel már együtt építünk

A Check több mint 100 projekten bizonyított változatos munkakörnyezetekben, értékes munkaórákat megtakarítva a projektvezetésben és a cégek vezetésében.

Felhasználóink esettanulmányain keresztül megismerheted az elindulás egyszerűségét és a változatos felhasználási területeket amin az építőipari cégek szeretik a Checkben bonyolítani folyamataikat.

 

szögi kft. logo