Fájlkezelés

Lokcheck

Gyűjtsd tervrajzaid
egy helyre fájlkezelés funkciónkkal

A Lokcheck fájlkezelés funkciójának felhő alapú tárhelye lehetővé teszi szükséges dokumentumainak könnyű tárolását, legyen az Tervrajz, építési engedély, látványterv vagy bármi más.

Projektmenedzsment alkalmazásunknak köszönhetően az elveszett dokumentumok problémája már a múlté. Bármilyen szükséges információ könnyedén és gyorsan elérhető akár egy gombnyomásra.

Naprakész dokumentumok
a Lokcheck fájlkezelés funkciójának felületén

Biztosítsd, csapatod számára mindig a legfrissebb információt. A megfelelő információ birtokában csapatod mindig naprakész lesz, felhő alapú szinkronizálásunk segítségével.

A Lokchecken keresztül tervrajzait és dokumentumait mindig naprakészen tarthatja a tervrajzokon való kommunikáción és szerkesztéseken keresztül. Mindig a legfrisebb adatok alapján dolgozhat, a tervrajzokat pedig verziókövetéssel láthatja el. Szerkesztési eszközeinkkel a tervrajzokon való jelölés gyerekjáték, a feladatok jelzése pedig sosem volt ilyen egyszerű és kollaboratív.

Miért fontosak a napi jelentések az építőiparban?

Miért fontosak a napi jelentések az építőiparban?

Sok építészeti vállalat hajlamos eltekinteni a napi jelentések fontosságától. A különböző vállalkozók és allvállalkozók számos eszközt használnak feladataik elvégzéséhez, ami miatt egy gondosan felépített építkezési terv is könnyedén meghiúsulhat. Ennek elkerülése...

A felhő alapú adattárolás előnyei

A felhő alapú adattárolás előnyei

A helyi adattárolás napjai leáldoztak. Persze, a biztonsági másolatok tárolására nagyon is megfelelő lehet egy helyi szerver, ám a mindennapi használatra nem a legjobb döntés. A felhőalapú tárolási rendszerek fénykorukat élik, mind magán személyek körében, mind az...

Kezeld adataidat
teljes biztonságban

Adataid biztonsága kiemelten fontos számunkra, ezért szervereinket a legkorszerűbb védelemmel látjuk el. Emellett adataid biztonsága érdekében rendszeres időközönkénti ellenőrzéseket hajtunk végre.

Készen a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk