Árlista

Átlátható árazás és megfelelő csomagok minden vállalkozás mérethez.

A próbaidőszak végéig nem szükséges fizetned.

Az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Gyakori kérdések

Hogyan működik az ingyenes próbaidőszak?

Mindössze le kell töltened az appunkat vagy elindítani webes felületünket, majd létre kell hoznod egy felhasználót. Ennyi az egész. Az általad meghívott emberek szintén elkezdhetik próbaidőszakukat, annak lejártáig korlátlanul tudtok együtt dolgozni.

Kell fizetnem regisztrációkor?

Az ingyenes próbaidőszak lejártáig semmilyen fizetésre nincsen szükség. A fifzetési adataidat kizárólag a próbaidőszak lejárata után kell megadnod, ezért ha bárki pénzt kérne tőled, hogy kipróbálhasd a Lokchecket, ezt semmiképp se tedd meg!

A demo időszak alatt tudtok segíteni az elindulásban?

Természetesen ha valamivel elakadnátok, kereshetitek csapatunkat. Az szoftvereken belül a problémabejelentés elindításával érhetitek el élő támogatásunkat, vagy a weblapunk jobb alsó sarkában található gombbal is kereshettek minket.

Nagy cégeknek biztosítotok kedvezményeket?

Tudjuk, hogy minden projekt más és más kihívásokkal teli, ezért igyekszünk minden cég számár a legmegfelelőbb konstrukciót biztosítani. Keress meg minket az app@lokcheck.hu címünkön a projektjeitek méretével, felhasználók számával és mihamarabb ajánlatot biztosítunk a szoftveres felszerelésre.

Készen a digitalizációra?

Lépj velünk kapcsolatba, vagy hozd létre fiókod.